SAAT / GÜN
|
Pazartesi (22 Temmuz)
|
Salı (23 Temmuz)
|
Çarşamba (24 Temmuz)
|
Perşembe (25 Temmuz)
|
Cuma (26 Temmuz)
|
8:30 10:30 |
Hoşgeldin konuşması Türkiye ve Dünyada Deniz Bilimlerinin Yeri ve Önemi |
Kirlilik, kirleticiler / Oşinografik Ölçümlerdeki Metodlar |
Mikrobiyoloji |
Atmosfer Kimyası ve Aerosoller |
Deniz Koruma Alanları |
10:30 11:00 |
Kahve ve Kek Molası |
Kahve ve Kek Molası |
Kahve ve Kek Molası |
Kahve ve Kek Molası |
Kahve ve Kek Molası |
11:00 13:00 |
Fiziksel ve Kimyasal Oşinografiye Giriş |
Türk denizlerinin fiziksel durumu |
Deniz biojeokimyası |
Tehlike altındaki türler / Balıkçılıkta akustik yöntemlerin kullanımı |
Deniz Sistemleri Modellemesi ve Veri Analizi |
13:00 13:30 |
Öğle Yemeği |
Öğle Yemeği |
Öğle Yemeği |
Öğle Yemeği |
Öğle Yemeği |
13:30 15:30 |
Deniz Biyolojisi ve Balıkçılığa Giriş |
BİLİM GEMİSİ İLE SEFER |
UYGULAMALI LABORATUVAR |
Öğrenci Sunumları |
Öğrenci Sunumları |
15:30 16:00 |
Kahve ve Kek Molası |
Kahve ve Kek Molası |
Kahve ve Kek Molası |
Kahve ve Kek Molası |
Kahve ve Kek Molası |
16:00 18:00 |
Deniz Jeolojisi ve Jeofizigine Giriş |
BİLİM GEMİSİ İLE SEFER |
UYGULAMALI LABORATUVAR |
Öğrenci Sunumları |
Kapanış konuşması |